BackBack

Shiatsu Masazh

Lek 5,000.00

  Masazhi shiatsu është një formë e masazhit terapeutik japonez, i cili përdor presionin e gishtave në pikat e energjisë në trup. Ai mund të ndihmojë në zbutjen e tensionit, lehtësimin e...

Përshkrimi i Produktit

 

Masazhi shiatsu është një formë e masazhit terapeutik japonez, i cili përdor presionin e gishtave në pikat e energjisë në trup. Ai mund të ndihmojë në zbutjen e tensionit, lehtësimin e dhimbjeve muskulare, përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe promovimin e relaksimit.

Masazhi shiatsu është veçanërisht efektiv në trajtimin e stresit, ankthit, lodhjes, dhimbjeve koke, dhimbjeve në kurriz dhe shqetësimeve të sistemit të tretjes. Ai gjithashtu mund të përmirësojë gjumin, të rritë energjinë dhe të forcojë sistemin imunitar.

Në masazhin shiatsu, presioni aplikohet me gishtat, duar, gishtat e këmbëve dhe ndonjëherë edhe me pjesë të tjera të trupit të terapistit. Terapisti punon nëpër kanale të caktuara të energjisë, të njohura si "meridianë".

 

English:

Shiatsu massage is a form of therapeutic massage originating from Japan that utilizes finger pressure on specific energy points in the body.It can help alleviate tension, relieve muscle pain, improve blood circulation, and promote relaxation.

Shiatsu massage is particularly effective in treating stress, anxiety, fatigue, headaches, back pain, and digestive concerns. It can also enhance restful sleep, increase energy levels, and strengthen the immune system.

During shiatsu massage, pressure is applied with fingers, hands, thumbs, and sometimes other parts of the therapist's body. The therapist works along specific energy channels known as "meridians."

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.