BackBack

Scrub trupi

Lek 2,500.00

Scrub trupi / Body scrub  Scrub trupi është një procedurë e përdorur për të pastruar dhe eksfoliuar lëkurën e trupit. Kjo përfshin aplikimin e një produkti scrub tërheqës dhe masazhin e butë...

Përshkrimi i Produktit

Scrub trupi / Body scrub 

Scrub trupi është një procedurë e përdorur për të pastruar dhe eksfoliuar lëkurën e trupit. Kjo përfshin aplikimin e një produkti scrub tërheqës dhe masazhin e butë të lëkurës për të larguar qelizat e vdekura. Scrub trupi ndihmon në pastrimin e porave, rritjen e qarkullimit të gjakut, përmirësimin e teksturës së lëkurës dhe stimulimin e rilindjes së qelizave të reja. Gjithashtu, ai mund të ndihmojë në zvogëlimin e pikave të zbehta dhe përmirësimin e hidratimit të lëkurës.

 

English: Body scrub is a procedure used to cleanse and exfoliate the skin of the body. It involves the application of an exfoliating product and gentle massage to remove dead skin cells. Body scrub helps to clean the pores, increase blood circulation, improve skin texture, and stimulate the regeneration of new cells. It can also assist in reducing dark spots and enhancing skin hydration.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.