BackBack

RADIO FREKUENCE -RADIO FREQUENCY

Lek 4,000.00

Radio frekuence / Radio frequency body treatment Radiofrekuenca është një trajtim jo invasiv që përdoret për tendosjen dhe rigjenerimin e lëkurës. Ai konturon fytyrën dhe trupin duke krijuar një pamje më të...

Përshkrimi i Produktit

Radio frekuence / Radio frequency body treatment

Radiofrekuenca është një trajtim jo invasiv që përdoret për tendosjen dhe rigjenerimin e lëkurës.

Ai konturon fytyrën dhe trupin duke krijuar një pamje më të bukur dhe më rinore. Gjithashtu radifrekuenca nxit prodhimin e kolagjenit në lëkurë duke ndihmuar rigjenerimin dhe tonifikimin e saj.

 

 

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.