BackBack

PREZOTERAPI - PRESOTHERAPIES

Lek 2,000.00

Prezoterapi / Pressotherapy body treatment  Prezoterapia është një procedurë që ndihmon në kullimin limfatik duke dobësuar kështu pamjen e krahëve dhe këmbëve. Gjithashtu lehtëson dhimbjet dhe detoksifikon trupin. Prezoterapia ndihmon trupin të...

Përshkrimi i Produktit

Prezoterapi / Pressotherapy body treatment 

Prezoterapia është një procedurë që ndihmon në kullimin limfatik duke dobësuar kështu pamjen e krahëve dhe këmbëve. Gjithashtu lehtëson dhimbjet dhe detoksifikon trupin.

Prezoterapia ndihmon trupin të ruajë qarkullimin e duhur të gjakut, ekuilibrin e lëngjeve të trupit dhe funksionet imune. Zakonisht janë të nevojshme 8- 10 seanca.

Seanca zgjat rreth 30-40 minuta në varësi të programit që zgjidhni.

English/ Presotherapy is a procedure that helps in lymphatic drainage thus weakening the appearance of the arms and legs. It also relieves pain and detoxifies the body.

Presotherapy helps the body maintain proper blood circulation, body fluid balance and immune functions. Usually 8-10 sessions are necessary.

The session lasts about 30-40 minutes depending on the program you choose.

 

 

Disa prej përfitimeve kryesore të presoterapisë:

Përmirëson qarkullimin e gjakut

Ndihmon në shpërndarjen e lëngjeve të tepërta në trup

Ndihmon në eliminimin e toksinave dhe mbetjeve të dëmshme nga trupi

Përmirëson njëtrajtshmërinë e lëkurës

Zvogëlon celulitin

Jep një efekt pozitiv në mirëqenien emocionale dhe psikologjike të personit.

English/ Some of the main benefits of pressotherapy:

Improves blood circulation

It helps to distribute excess fluids in the body

It helps to eliminate toxins and harmful waste from the body

Improves skin uniformity

Reduces cellulite

Gives a positive effect on the emotional and psychological well-being of the person.

 

 

 

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.