BackBack

PEDIKYR KLASIK PER FEMRA + APLIKIM KALCIUM - FULL SPA FOOT TREATMENT FOR WOMAN [+ APPLYING CALCIUM ]

Lek 2,500.00

  Trajtimi  i kembes eshte shume i rendesishem. Per arsye shendetesore dhe estetike.  Gjithcka  ne Arome Gruaje nis me sterilizimin e te gjitha pajisjeve ne autoklaven iSteril. Me pas kembet tuaja futen...

Përshkrimi i Produktit

 

Trajtimi  i kembes eshte shume i rendesishem. Per arsye shendetesore dhe estetike. 

Gjithcka  ne Arome Gruaje nis me sterilizimin e te gjitha pajisjeve ne autoklaven iSteril.

Me pas kembet tuaja futen ne uje te ngrohte me alga deti ose kripe .Ju do te jeni ulur ne poltron i cili ka edhe efekt masazhi automatik ndresa kryeni sherbimin. qeneshtev nje nivel tjeter relaksi.

Me pas sherbimi perfshin : Pastrimi i thonjve, kurimi i kallove ne detaj, lirimi i thonjve nga pjeset e futura ne mish , lemimi i tyre dhe dhenia e formes. Me pas aplikohet scrub,dhe maske ku te gjitha produktet jane te kategorizuara ne baze te specifikave te kembes tuaj .

Pasi kemba juaj te jete kuruar plotesisht aplikohet calcium sipas deshires.

Ky sherbim zgjat 60 minuta.

 

 

FULL SPA treatment  of the foot is very important. For health and aesthetic reasons. 

 

Everything at Arome Gruaje Center  starts with the sterilization of all equipment in the iSteril autoclave.

 

Then your feet are put in warm water with seaweed or salt. You will be sitting in the armchair, which also has an automatic massage effect while you perform the service. it was another level of relaxation.

 

Then the service includes: Cleaning the nails, curing the calluses in detail, freeing the nails from the parts inserted into the flesh, smoothing them and shaping them. Then a scrub is applied, and a mask where all the products are categorized based on the specifics of your foot.

 

After your leg is completely cured, calcium is applied as desired.

 

This service lasts 60 minutes.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.