BackBack

Pastrim bazë

Lek 4,000.00

Pastrim bazë  / Intensive face cleaning Pastrimi bazë i fytyrës përfshin: Aplikohet xhel larës Aplikohet scrub Aplikohet avull që hap poret Pastrimi i pikave t ë zeza Maskë hidratuese Masazh fytyre Aplikohet...

Përshkrimi i Produktit

Pastrim bazë  / Intensive face cleaning

Pastrimi bazë i fytyrës përfshin:

  1. Aplikohet xhel larës
  2. Aplikohet scrub
  3. Aplikohet avull që hap poret
  4. Pastrimi i pikave t ë zeza
  5. Maskë hidratuese
  6. Masazh fytyre
  7. Aplikohet krem hidratues

Pastrimi intensiv i fytyrës, i njohur gjithashtu si pastrimi i thellë ose detoksikimi i fytyrës, është një procedurë kujdesi të lëkurës e projektuar për të pastruar dhe detoksikuar thellësisht lëkurën. Ajo përfshin përdorimin e produkteve dhe teknikave të specializuara për të larguar papastërtitë, yndyrën dhe qelizat e vdekura nga fytyra.

Qëllimi kryesor i pastrimit intensiv të fytyrës është të hapë poret, të parandalojë pucrrat dhe të promovojë një lëkurë më të pastër. Ndihmon në largimin e yndyrës shtesë, redukton pikat e zeza dhe pikat e bardha, dhe përmirëson teksturën e përgjithshme të lëkurës.

Pastrimi intensiv i fytyrës gjithashtu mund të përmirësojë nuancën e lëkurës dhe të promovojë një pamje më të ndritshme. Lejon absorbumin më të mirë të produkteve të kujdesit të lëkurës, duke përmirësuar efektivitetin e tyre. Gjithashtu, mund të stimulojë qarkullimin e gjakut dhe të promovojë një pamje më të shëndetshme dhe të rinovuar të lëkurës.

 

English: 

Facial cleansing includes:

1. Washing gel is applied
2. A scrub is applied
3. Steam is applied to open the pores
4. Cleaning black spots
5. Moisturizing mask
6. Facial massage
7. Moisturizing cream is applied

Intensive face cleaning, also known as deep cleansing or facial detoxification, is a thorough skincare procedure designed to deeply cleanse and purify the skin. It involves the use of specialized products and techniques to remove dirt, oil, impurities, and dead skin cells from the face.

The primary goal of intensive face cleaning is to unclog pores, prevent breakouts, and promote a clearer complexion. It helps to remove excess sebum, reduce blackheads and whiteheads, and improve overall skin texture.

Intensive face cleaning can also improve skin tone and promote a more radiant appearance. It allows for better absorption of skincare products, enhancing their effectiveness. Additionally, it can stimulate blood circulation and promote a healthier, revitalized complexion.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.