BackBack

Nuse (1-3 Dite)

Lek 40,000.00 – Lek 120,000.00

Ky sherbim perfshin : 1.Trajtimin e fytyres 2.Manikyr [60 minuta ] 3.Pedikyr [60-90 minuta 4.Masazh Relax ( 3 dite) [60 minuta secila dite] Make up Profesional+qerpiket dhe cdo detaj i realizuar...

1 Dite
2 Dite
3 Dite
Lek 40,000.00
Përshkrimi i Produktit

Ky sherbim perfshin :

1.Trajtimin e fytyres [60 minuta]

2.Manikyr [60 minuta ]

3.Pedikyr [60-90 minuta

4.Masazh Relax ( 3 dite) ] [60 minuta secila dite]

Make up Profesional+qerpiket dhe cdo detaj i realizuar ne perfeksion. [2-3 ore]

 

Sherbimet zgjasin sipas orareve perkatese.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.