BackBack

Pakete me vlere 10000L

Lek 10,000.00

Welcome Detox Water or orange fresh juice upon your wish - Mirë se ardhja me ujë detoks ose leng portokalli i freskët Relaxing Masagge - Masazh relaksues ( 60 min )...

Përshkrimi i Produktit

Welcome Detox Water or orange fresh juice upon your wish - Mirë se ardhja me ujë detoks ose leng portokalli i freskët

Relaxing Masagge - Masazh relaksues ( 60 min )

Pedicure  full foot treatment + manicure gel - Pedikyr trajtimi i plote i kembes + aplikim manikyr xhel

Scrub full body -Scrub i gjithe trupi

Manicure gel - Manikyr xhel

Organic tea or detox water upon your wish - Çaj Bio ose Ujë detoks sipas dëshirës

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.