BackBack

Pakete me vlere 12000 L

Lek 12,000.00

Welcome orange fresh juice - Mirëseardhje me leng të freskët portokalli. Body scrub - Scrub trupi simple manicure manicure  with Dior or Chanel - manikyr i thjeshtë me Dior ose Chanel...

Përshkrimi i Produktit

Welcome orange fresh juice - Mirëseardhje me leng të freskët portokalli.

Body scrub - Scrub trupi

simple manicure manicure  with Dior or Chanel - manikyr i thjeshtë me Dior ose Chanel

Pedicure - Trajtim këmbësh /Pedikyr i thjeshtë

Face massage - Masazh fytyrë 30 min

Blow Dry - Krehje flokësh

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.