BackBack

Pakete me vlere 6000L

Lek 6,000.00

Welcome detox water - Mireseardhja me ujë detoks Intesive face cleaning - Pastrim Bazë (60 min) Scrub full body-Scrub per gjithe trupin Organic tea or Fresh juice upon yor wish -...

Përshkrimi i Produktit

Welcome detox water - Mireseardhja me ujë detoks

Intesive face cleaning - Pastrim Bazë (60 min)

Scrub full body-Scrub per gjithe trupin

Organic tea or Fresh juice upon yor wish - Çaj bimor ose lëng i fresket sipas dëshirës

Blow dry - Krehje flokësh

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.