BackBack

MASAZH RELAKS - RELAX MASSAGE

Lek 3,500.00

Masazhi relax është një lloj masazhi që synon të relaksojë trupin dhe të zvogëlojë tensionin e muskujve. Këtu janë disa prej benefitëve të masazhit relax: Zvogëlon stresin: Masazhi relax ndihmon në uljen...

Përshkrimi i Produktit

Masazhi relax është një lloj masazhi që synon të relaksojë trupin dhe të zvogëlojë tensionin e muskujve. Këtu janë disa prej benefitëve të masazhit relax:

  1. Zvogëlon stresin: Masazhi relax ndihmon në uljen e niveleve të stresit dhe ndjenjën e qetësisë. Përmes prekjes së butë dhe lëvizjeve të ngadalta, ai ndikon në sistemin nervor dhe çliron endorfinat, të cilat ndihmojnë në rënien e stresit dhe ndjenjën e mirëqenies.

  2. Përmirëson qarkullimin e gjakut: Masazhi relax ndihmon në rritjen e  qarkullimit të gjakut në trup. Kjo mund të ndihmojë në furnizimin e mjaftueshëm të oksigjenit dhe ushqyesve te muskujt dhe organet, duke kontribuar në shëndetin e përgjithshëm të trupit.

  3. Lehtëson dhimbjet e muskujve: Me ndihmën e teknikave të ndryshme masazhi, mund të ulë dhimbjen dhe tensionin e muskujve. Kjo është e dobishme për atletët, persona që vuajnë nga tensioni muskular, ose për ata që kanë probleme me qarkullimin e gjakut.

  4. Përmirëson fleksibilitetin dhe lëvizshmërinë: Masazhi relax ndihmon në relaksimin e muskujve të tensionuar dhe në rritjen e lëvizshmërisë së tyre. Kjo përmirëson fleksibilitetin e trupit dhe ndihmon në parandalimin e lëndimeve sportive ose të muskujve.

  5. Përmirëson gjumin: Për shkak të ndikimit qetësues të masazhit, ai mund të ndihmojë në përmirësimin e cilësisë së gjumit. Përmes reduktimit të stresit dhe tensionit, masazhi mund të kontribuojë në shpërndarjen e mirë të energjisë dhe qetësinë e mendjes.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.