BackBack

MASAZH ME KUPA - CUPPING MASSAGE

Lek 2,000.00 – Lek 3,000.00

Masazhi me kupa është një teknikë masazhi që përdor kupat e pllakave tërthore për të kryer manipulime mbi lëkurën. Këto kupat, zakonisht të bëra nga guri, silikoni ose plastik, ndihmojnë në...

Masazh me kupa 60 min
Masazh me kupa 30 min
Lek 3,000.00
Përshkrimi i Produktit

Masazhi me kupa është një teknikë masazhi që përdor kupat e pllakave tërthore për të kryer manipulime mbi lëkurën. Këto kupat, zakonisht të bëra nga guri, silikoni ose plastik, ndihmojnë në stimulimin e qarkullimit të gjakut, reduktimin e tensionit muskular, përmirësimin e elasticitetit të lëkurës dhe eleminimin e toksinave. Kupa përdoret për të krijuar vacum në lëkurë, duke u bërë efektive për trajtimin e celulitit dhe zonave me qarkullim të dobët. Masazhi me kupa gjithashtu ndihmon në relaksimin e trupit, lehtësimin e dhimbjeve muskulore dhe promovimin e ndjenjës së mirëqenies fizike dhe emocionale.

English: Cupping massage is a massage technique that uses suction cups to perform manipulations on the skin. These cups, usually made of glass, silicone, or plastic, help stimulate blood circulation, reduce muscle tension, improve skin elasticity, and eliminate toxins. The cups create a vacuum on the skin, making them effective for treating cellulite and areas with poor circulation. Cupping massage also aids in body relaxation, relieves muscle pain, and promotes a sense of physical and emotional well-being.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.