BackBack
-17%

Masazh lifting -Face lifting massage

Lek 3,000.00 Lek 2,500.00

Masazh fytyre / Face massage Liftimi i fytyrës është një procedurë estetike që synon të zvogëlojë shenjat e dukshme të plakjes në fytyrë dhe qafë. Ajo përfshin tensionimin e muskujve të fytyrës,...

Përshkrimi i Produktit

Masazh fytyre / Face massage

Liftimi i fytyrës është një procedurë estetike që synon të zvogëlojë shenjat e dukshme të plakjes në fytyrë dhe qafë. Ajo përfshin tensionimin e muskujve të fytyrës, heqjen e lëkurës së tepërt dhe rishpërndarjen e indeve për të krijuar një pamje më të rehatshme dhe rinovuese.

Qëllimi kryesor i lifting të fytyrës është të trajtojë lëkurën e përshtatur, rrudhat e thella, pjesët poshtë qafës dhe humbjen e tonusit të muskujve në zonën e fytyrës dhe qafës. Ajo mund të sigurojë një pamje më të butë dhe më të ngritur, duke rezultuar në një pamje më të rehatshme dhe të freskët.

Lifting i fytyrës mund të përmirësojë konturin e përgjithshëm të fytyrës dhe të rikthejë një linjë të përcaktuar të qafës dhe qafës. Ajo gjithashtu mund të zvogëlojë dukshmërinë e rrudhave, vijave të holla dhe lëkurës të lirë. Procedura mund të ketë një ndikim pozitiv në vetëbesimin dhe vetëvlerësimin, duke ndihmuar individët të ndjehen më të kënaqur me pamjen e fytyrës së tyre.

 

English:

Face lifting is a cosmetic procedure aimed at reducing visible signs of aging in the face and neck. It involves tightening the underlying facial muscles, removing excess skin, and repositioning tissues to create a more youthful and rejuvenated appearance.

The primary goal of face lifting is to address sagging skin, deep creases, jowls, and loss of muscle tone in the face and neck area. It can provide a smoother, firmer, and more lifted appearance, resulting in a more youthful and refreshed look.

Face lifting can improve the overall facial contour and restore a more defined jawline and neck. It can also minimize the appearance of wrinkles, fine lines, and loose skin. The procedure can have a positive impact on self-confidence and self-esteem, helping individuals feel more satisfied with their facial appearance.

 

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.