BackBack

MASAZH ANTICELULIT -ANTI-CELLULITE MASSAGE

Lek 3,500.00

Masazh anticelulit / Anticellulite body massage Masazhi anticelulit është një teknikë masazhi që përdoret për të zvogëluar dhe trajtuar celulitin. Kjo përfshin masazhimin e zonave të prekura nga celuliti për të shpërndarë më...

Përshkrimi i Produktit

Masazh anticelulit / Anticellulite body massage

Masazhi anticelulit është një teknikë masazhi që përdoret për të zvogëluar dhe trajtuar celulitin. Kjo përfshin masazhimin e zonave të prekura nga celuliti për të shpërndarë më mirë depozitat e yndyrës, për të përmirësuar qarkullimin e gjakut dhe limfatik, për të rritur elasticitetin e lëkurës dhe për të përmirësuar pamjen e lëkurës. Masazhi anticelulit ndihmon në zvogëlimin e thellëzimeve, rrafshimin e lëkurës, stimulimin e metabolizmit dhe përmirësimin e pamjes së përgjithshme të zonave të prekura nga celuliti.

 

English: Anti-cellulite massage is a massage technique used to reduce and treat cellulite. It involves manipulating the areas affected by cellulite to better distribute fat deposits, improve blood and lymphatic circulation, increase skin elasticity, and enhance the overall appearance of the skin. Anti-cellulite massage helps reduce dimpling, smoothen the skin, stimulate metabolism, and improve the overall appearance of cellulite-affected areas.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.