BackBack

Lyerje e rrenjës

Lek 3,000.00

Lyerje e rrenjës Hair roots colouring -Lyerje rrenjes se flokut Ky sherbim perfshin vetme aplikimin e bojes ne rrenjen e flokut. Sherbimit i krehjes eshte me kosto shtese ne baze te...

Përshkrimi i Produktit

Lyerje e rrenjës

Hair roots colouring -Lyerje rrenjes se flokut

Ky sherbim perfshin vetme aplikimin e bojes ne rrenjen e flokut.

Sherbimit i krehjes eshte me kosto shtese ne baze te gjatesie se flokut.

Krehjet kane kostot si me poshte :

Floke i shkurter - 500 ALL

Floke mesatar - 700 ALL

Floke i gjate  - 1000 ALL

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.