LIPOLAZER

Lek 4,000.00

Lipolazer / Lipolazer body treatment 1 Seancë kushton 4.000 Lek -> 10 seanca 40.000 Lek Ne nje pakete te tille ju do perfitoni + 2 senaca bonus. Lipolazer është 100 % jo...

Përshkrimi i Produktit

Lipolazer / Lipolazer body treatment

1 Seancë kushton 4.000 Lek -> 10 seanca 40.000 Lek Ne nje pakete te tille ju do perfitoni + 2 senaca bonus.

Lipolazer është 100 % jo invaziv, pa efekte anësore të njohura.

 

Lipolaseri si shërbimne paisjen tonë perdoret teknologjia e nivelit te ulet te laserit te ftohte per zvogelimin e dhjamit, humbjen e gjeresise si dhe konturimin e trupit ne pothuajse cdo zone te trupit. Lipolazer eshte i sigurt, joinvaziv dhe nuk do te perjetoni dhimbje ose efekte anesore. Jeni te lire te rifilloni aktivitetet normale menjehere pas cdo seance.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.