BackBack

Krehje flokesh + aplikim mashe per onde

Lek 1,000.00 – Lek 1,500.00

larje flokesh me uje te filtruar, aplikim maske, masazh koke, krehje e plote e flokeve, aplikim mashe per onde. Cmimet jane vendosur sipas tre gjatesive klasike te flokeve.

Floke te shkurter
Floke mesatar
Floke te gjate
Lek 1,000.00
Përshkrimi i Produktit

larje flokesh me uje te filtruar, aplikim maske, masazh koke, krehje e plote e flokeve, aplikim mashe per onde.

Cmimet jane vendosur sipas tre gjatesive klasike te flokeve.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.