BackBack

Krehje Extension

Lek 1,500.00

Krehje e extension ka nje shkalle veshtiresie me te larte  se krehja e flokut natyral. Ne i trajtojme extetions duke i lare, trajtuar me maske, duke i ligruar nga ngaterresat dhe...

Përshkrimi i Produktit

Krehje e extension ka nje shkalle veshtiresie me te larte  se krehja e flokut natyral.

Ne i trajtojme extetions duke i lare, trajtuar me maske, duke i ligruar nga ngaterresat dhe duke i krehur me shume kujdes.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.