BackBack

I LOVE YOU -TE KAM XHAN

Lek 12,000.00

Rosse drink and Swiss chocholate welcome - Miresearedhja me pije Rossedhe cokollate zviceriane Aromatherapy massage - Masazh Aromaterapi (60 min) Manicure /parafine - Maikyr /Parafinë Pedikyr /scrub - Pedikyr /scrub Detox...

Përshkrimi i Produktit

Rosse drink and Swiss chocholate welcome - Miresearedhja me pije Rossedhe cokollate zviceriane

Aromatherapy massage - Masazh Aromaterapi (60 min)

Manicure /parafine - Maikyr /Parafinë

Pedikyr /scrub - Pedikyr /scrub

Detox water or organic tea upon your wish - Ujë Detox ose Çaj Bio sipas dëshirës

Blow dry- Krehje flokësh

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.