BackBack

GET READY AND GO - BEHU GATI

Lek 4,500.00

Welocome with Detox Water or Organic Tea upon your wish - Mirëseardhja Uje Detoks ose Çaj bio sipas dëshires Manicure gel /Parafine - Manikur xhel /Parafinë Pedicure gel / Parafine -...

Përshkrimi i Produktit

Welocome with Detox Water or Organic Tea upon your wish - Mirëseardhja Uje Detoks ose Çaj bio sipas dëshires

Manicure gel /Parafine - Manikur xhel /Parafinë

Pedicure gel / Parafine - Pedikyr xhel /Parafinë

Blow Dry - Krehje flokësh

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.