BackBack

FOR YOU PERFECT WOMAN – PER FEMREN PERFEKTE

Lek 7,500.00

Welcome drink Rosse - Mirëardhja pijë Rosse Relaxing massage (60 min) - Masazh relaksues Hands treatment /Manicure/Parafine -Trajtim duarsh / maikyr/Parafinë Detox water or organic tea upon your wish – Ujë...

Përshkrimi i Produktit

Welcome drink Rosse - Mirëardhja pijë Rosse

Relaxing massage (60 min) - Masazh relaksues

Hands treatment /Manicure/Parafine -Trajtim duarsh / maikyr/Parafinë

Detox water or organic tea upon your wish – Ujë detoks ose Çaj Bio sipas dëshirës

Blow dry – Krehje Flokësh

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.