BackBack

Floket baby highlight

Lek 3,000.00

Baby Highlight jane fije kryesisht ne kuroren e kokes dhe pjesen e balukes ku bejne ne te zakonshmen lidhjen me fijeve dhe pjeses se rritur te rrenjes se flokeve.

Përshkrimi i Produktit
Baby Highlight jane fije kryesisht ne kuroren e kokes dhe pjesen e balukes ku bejne ne te zakonshmen lidhjen me fijeve dhe pjeses se rritur te rrenjes se flokeve.
Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.