BackBack

Floke me fije lokale

Lek 6,000.00 – Lek 10,000.00

Opsionet jane perzgjedhur ne baze te gjatesise dhe dendesise se aplikimit te fijeve. The options are selected based on the length and density of the thread application.

Opsioni 1
Opsioni 2
Opsioni 3
Opsioni 4
Opsioni 5
Lek 6,000.00
Përshkrimi i Produktit

Opsionet jane perzgjedhur ne baze te gjatesise dhe dendesise se aplikimit te fijeve.

The options are selected based on the length and density of the thread application.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.