BackBack

Heqje totale tipsa xhel / manikyr xhel

Lek 600.00

Heqja totale e tipsave dhe pastrimi i dy duarve deri ne thoin natyral kushton 600 L Heqja totale e tipsave eshte nje procedure qe zgjat 20-25 minuta.

Përshkrimi i Produktit

Heqja totale e tipsave dhe pastrimi i dy duarve deri ne thoin natyral kushton 600 L

Heqja totale e tipsave eshte nje procedure qe zgjat 20-25 minuta.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.