BackBack

Depilim total (nuk perfshihet bikini- bikini not included )

Lek 3,000.00

Depilim total -nuk perfshihet bikini Full waxing  -bikini not included

Përshkrimi i Produktit

Depilim total -nuk perfshihet bikini

Full waxing  -bikini not included

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.