BackBack

DEEP TISSUE MASSSAGE / 90 MIN

Lek 9,000.00

Masazhi i indeve të thella është një teknikë masazhi që fokusohet në arritjen e shtresave më të thella të muskujve dhe indeve të lidhura. Ai përfshin aplikimin e presionit të fortë...

Përshkrimi i Produktit

Masazhi i indeve të thella është një teknikë masazhi që fokusohet në arritjen e shtresave më të thella të muskujve dhe indeve të lidhura. Ai përfshin aplikimin e presionit të fortë dhe lëvizjeve të ngadalta për të adresuar zonat specifike të tensionit dhe dhimbjes muskulore kronike.

Qëllimi kryesor i masazhit të indeve të thella është të zbusë tensionin muskular dhe dhembjen, të përmirësojë qarkullimin e gjakut dhe të promovojë lëvizshmëri më të mirë. Është veçanërisht i dobishëm për individët që vuajnë nga dhimbjet kronike, lëndimet muskulare dhe probleme posturale.

Masazhi i indeve të thella mund të ndihmojë në lehtësimin e problemeve si dhimbjet në kurriz, tensioni në qafë dhe supet, lëndimet e lidhura me sportin dhe lëndimet nga përdorimi i vazhdueshëm i muskujve. Ai gjithashtu ndihmon në zvogëlimin e stresit dhe promovimin e relaksimit duke liruar endorfinat, analgjezikët natyralë të trupit.

 

English: 

Deep tissue massage is a massage technique that focuses on reaching deeper layers of muscles and connective tissue. It involves applying firm pressure and slow strokes to target specific areas of tension and chronic muscle pain.

The primary goal of deep tissue massage is to release muscle tension and knots, improve blood circulation, and promote better mobility. It is particularly beneficial for individuals dealing with chronic pain, muscle injuries, and postural issues.

Deep tissue massage can help alleviate conditions such as back pain, neck and shoulder tension, sports-related injuries, and repetitive strain injuries. It also aids in reducing stress and promoting relaxation by releasing endorphins, the body's natural painkillers.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.