BackBack

Bojë komplet

Lek 4,000.00 – Lek 8,000.00

Bojë komplet Total colouring

Flokë i shkurtër
Flokë mesatar(te shpatullat)
Flokë i gjatë
Lek 4,000.00
Përshkrimi i Produktit

Bojë komplet

Total colouring

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.