BackBack

Pakete me vlere 7500L

Lek 7,500.00

Welcome apple fresh juice detox water , water upon your wish - Mireseardhja lëng molle i fresket ose ujë detoks sipas deshirës Aromatherapy Massage - Masazh Aromaterapi (60 min) Pedicure /...

Përshkrimi i Produktit

Welcome apple fresh juice detox water , water upon your wish - Mireseardhja lëng molle i fresket ose ujë detoks sipas deshirës

Aromatherapy Massage - Masazh Aromaterapi (60 min)

Pedicure / Parafine - Pedikyr / Parafinë

Organic tea or detox water - Çaj bimor ose ujë detox

Blow dry - Krehje flokësh

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.