BackBack

BENDAZH TRUPI -BANDAGE CORPS

Lek 3,500.00

Bendazh trupi / Bendazh body treatment Për një trup të rregullt, të pastër dhe pa celulit këshillohet bendazhi i trupit. Bendazhi ka në përbërje një xhel, i cili ka aftësi të depërtojë në celulit....

Përshkrimi i Produktit

Bendazh trupi / Bendazh body treatment

Për një trup të rregullt, të pastër dhe pa celulit këshillohet bendazhi i trupit.

Bendazhi ka në përbërje një xhel, i cili ka aftësi të depërtojë në celulit. Bën të mundur rimodelimin e trupit, hidratimin e tij.

Gjithashtu korrigjon strukturën e lëkurës dhe ndihmon në shkrirjen e depozitave dhjamore.

 

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.