BackBack

Masazh I kembëve “ refleksologji” 40 min

Lek 3,500.00

Masazh I kembëve “ reflekso” / Foot massage “reflexology” Në refleksologji, presioni aplikohet në pika të veçanta në këmbë. Këto pika korrespondojnë me organet dhe zonat e trupit. Refleksologjia mund të trajtojë...

Përshkrimi i Produktit

Masazh I kembëve “ reflekso” / Foot massage “reflexology”

Në refleksologji, presioni aplikohet në pika të veçanta në këmbë. Këto pika korrespondojnë me organet dhe zonat e trupit.

Refleksologjia mund të trajtojë çdo gjë, nga dhimbjet e kokës tek problemet e sinusit deri tek problemet e stomakut.

Nëse ndjeshmëria ose butësia përjetohet kur një zonë stimulohet, kjo zakonisht tregon dobësi trupore ose çekuilibër brenda organit përkatës.

 

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.