BackBack

sealants

Lek 4,000.00 – Lek 6,000.00

TRAJTIMI I ZANES / TRAJTIMI I THELLE I KEMBES ME MYK DHE ME KALLO -ZANA'S DEEP TREATMENT FOOT WITH MOLD AND CALLUS   KY TRAJTIM VJEN I NDARE NE DY KATEGORI...

6000
4000
Lek 6,000.00
Product description

TRAJTIMI I ZANES / TRAJTIMI I THELLE I KEMBES ME MYK DHE ME KALLO -ZANA'S DEEP TREATMENT FOOT WITH MOLD AND CALLUS

 

KY TRAJTIM VJEN I NDARE NE DY KATEGORI :

  1. KEMBE ME MYK TE CILAT TRAJTOHEN NE MENYRE TE VEÇANTE ME MJETET TONA STERILE.TRAJTIMI PROFILIZOHET  DERI  NE SHKALLE MJEKESORE. KU PERVEC TRAJTIMIT DO T EMERNI DHE KESHILLIMIN E DUHUR DERI NE ZHDUKJEN TOTAKE TE PROBLEMIT ME MUKYN NE THONJTE E KEMBES QE ESHTE SHUME I RENDESIHEM PER SHENDETIN TUAJ. KY TRAJTIM PERFSHIM EDHE KEMBET ME KALLO QE SHUME KUSH I KA PER ARSYE TE NDRYSHME . NE KETE PIKE NE GARANTOJME PUNIMIT E TYRE RRENJESOR .
  2. KEMBET ME PROBLEME MADHORE ME MYKYN SI DHE ME KALLOT ,SI DHE      KEMBET ME THONJTE NE MISH NE I TRAJTOJME PROFESIONALISHT. KY TRAJTIM SHKON DERI NE AFERSI TE GRADES MJEKESORE POTOLOG NG EKIPI I AROME GRUAJE CENTER. TRAJTIMI DERI NE KURIMIN E PLOTE KA SJELLE SHUME KLIENTE TE LUMTUR NDER VITET TONA TE SHERBIMIT. KY ESHTE NJE TRAJTIM KU MJETET E PUNES DHE CDO DETAJ ESHTE I STERLIZUAR.DHE PAS TRAJTIMIT MJETET E PUNES NE KONTAKT ME PROBLEMIN, HIDHEN. 
Payment Methods
Arome Gruaje, you can pay with one of the following payment methods: - Payment at the Center - Payment by Credit or Debit Card
around us

around us

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar, this innovative concept comes to Tirana with experience related to equipment and products for body, face and hair treatments, as well as massages. Our services are carefully selected to offer the best quality and most affordable prices in the market.