BackBack

Trajtim dobësues & tonifikues 2

Lek 46,000.00

Trajtim dobësues & tonifikues /Sliming & toning treatment Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant / Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water           PAKETA...

Përshkrimi i Produktit
Trajtim dobësues & tonifikues /Sliming & toning treatment
Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant / Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water

 

        PAKETA PERMBAN:

  1. Lipolazër / Lipolaser                                                5 seanca 45 minuta seanca
  2. Bendazh trupi /Bendazh Body treatments       5 seanca 60 minuta seanca
  3. Baltë/ Mod Body treatments                                 5 seanca 60 minuta seanca
  4. Masazh fytyre/ Face massage                              1 seancë 30 minuta seanca

Paketa kushton - The package costs 46,000 Lekë

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.