BackBack

Trajtim dobësues & tonifikues

Lek 37,000.00

PAKETA Trajtim dobësues & tonifikues /Sliming & toning treatment   Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant / Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water   PAKETA PERMBAN: Trajtim me...

Përshkrimi i Produktit

PAKETA Trajtim dobësues & tonifikues /Sliming & toning treatment  

Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant / Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water

 

PAKETA PERMBAN:

Trajtim me baltë /Mud body treatment 10 senaca 60 minuta seanca 

Prezoterapi / Pressotherapy 2 Seanca 30 minuta seanca

Radiofrekuence / Radio frequency 1 Seancë 45 minuta seanca 

Scrub trupi/ Body Scrub 1 seancë 60 minuta seanca 

Paketa kushton - The package costs 37,000 Lekë 

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.