BackBack

TEKNIKE ME XHEL NE THONJTE E DUARVE - HAND NAILS PAINTING [ APPLYING GEL TECHNIQUE]

Lek 1,500.00

Shërbimi përfshin ,aplikimin e xhelit ndërtues mbi thua natyral ose pastrimin e xhelit të mëparshem ,nëse jeni aplikues i kesaj forme të teknikes me ndërtim xheli. Sherbimi perfshin: Pastrimi i kutikulave...

Përshkrimi i Produktit

Shërbimi përfshin ,aplikimin e xhelit ndërtues mbi thua natyral ose pastrimin e xhelit të mëparshem ,nëse jeni aplikues i kesaj forme të teknikes me ndërtim xheli.

Sherbimi perfshin: Pastrimi i kutikulave rimbushja me xhel, pjekja e tij. Perzgjedhja e ngjyres,ose mbajtja e tij ne color transparente apo akull sipas deshirave.

Ky sherbim zgjat 1 ore e 30 minuta.

 

English:

The service includes the application of the building gel on the natural nail or the cleaning of the previous gel, if you are applying this form of the technique with building gel.

The service includes: Cleaning the cuticles, refilling with gel, baking it. Choosing the color, or keeping it in transparent or ice color as desired.

This service lasts 1 hour and 30 minutes.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.