BackBack

Paketa 40 Celcius 3

Lek 4,500.00

Trajtim Premium me Channel-Dior_Hermes Trajtim baze Fytyre

Përshkrimi i Produktit

Trajtim Premium me Channel-Dior_Hermes

Trajtim baze Fytyre

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.