BackBack

Krehje me Keratin Smooth perfect

Lek 800.00 – Lek 1,500.00

Krehje me Keratin Smooth perfect Blow dry with Keratin Smooth perfect

Flokë të shkurtër
Flokë mesatar
Flokë të gjatë
Lek 800.00
Përshkrimi i Produktit

Krehje me Keratin Smooth perfect

Blow dry with Keratin Smooth perfect

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.