BackBack
-25%

Duar/ Këmbë/ Flokë/ Trupi

Lek 20,000.00 Lek 15,000.00

PAKETA PAMPERING MYSELF  Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant  /  Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water   PAKETA PERMBAN: Duart / Hands:  1. Trajtim duarsh HUDA BEAUTY  /Hands treatment ...

Përshkrimi i Produktit

PAKETA PAMPERING MYSELF

 Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant  /  Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water

 

PAKETA PERMBAN:

Duart / Hands: 

1. Trajtim duarsh HUDA BEAUTY  /Hands treatment  HUDA BEAUTY

2. Manikyr i thjeshtë / Manicure 

3. Parafinë / Paraffin 

50 minuta në total /50 minutes in total  


Kembet /Feet treatments:

1.Trajtim kembësh / Feet treatment

2. Pedikyr/ Pedicure

90 minuta në total /90 minutes in total


Flokët , krehje /Blow dry:
30-45 minuta në total /30-45 minutes in total

Trupi /Body:
1. Depilim i plotë /Full body waxing

2.Vetulla- depilim sipër buzës /Eyebrowns/ Upper Lip

4. Masazh relax i plote ( 60 minuta ) /Relaxing massage ( 60 minutes )

2 orë në total /2 hours in total


Në fund shoqëruar me një frut ose kafe sipas dëshirës.
At the end a complimentary fruit or coffe upon wish


Paketa kushton - The package costs 15,000 Lekë

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.