BackBack

Trajtim anticelulit - Tonifikim

Lek 26,000.00

PAKETA Trajtim anticelulit- Tonifikim / Anti- cellulite treatment Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant / Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water   PAKETA PERMBAN: Trajtim me baltë...

Përshkrimi i Produktit

PAKETA Trajtim anticelulit- Tonifikim / Anti- cellulite treatment

Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant / Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water

 

PAKETA PERMBAN:

Trajtim me baltë /Mud body treatment                     1 senacë 30 minuta seanca

Masazh anticelulit /Anticellulite body massage.    10 senace 30 minuta seanca

Krehje/ Blow dry.                                                               1 seancë 20-25 minuta shërbimi


Paketa kushton - The package costs 26.000 Lekë

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.