Duke shfaqur një total prej 8 rezultatesh

Price filter
  Filter by color
   Filter by size

    Masazh relax 60 min

    Masazh relax / Relaxing massage Një masazh relaksues është një trajtim praktik i të gjithë trupit, i cili përdor presion, goditje dhe fërkim të lëkurës tuaj për t'ju ndihmuar të relaksoheni.  ...

    Lek 3,500.00 Lek 2,300.00 Shto në shportëShto në shportë

    Masazh aromaterapi

    Masazh aromaterapi / Aromaterapy massage  Masazhi i Aromaterapisë është terapi suedeze e masazhit duke përdorur vaj masazhi ose locion që përmban vajra esenciale (vajra bimore shumë të koncentruar). Masazhi i aromaterapisë përdoret...

    Masazh Suedez

    Masazh Suedez / Swedish massage  Masazhi suedez është një trajtim masazh terapeutik i të gjithë trupit që punon indet dhe muskujt e butë për të ndihmuar në rikthimin e shëndetit duke krijuar...

    Masazh I kembëve “ refleksologji” 40 min

    Masazh I kembëve “ reflekso” / Foot massage “reflexology” Në refleksologji, presioni aplikohet në pika të veçanta në këmbë. Këto pika korrespondojnë me organet dhe zonat e trupit. Refleksologjia mund të trajtojë...

    Lek 3,500.00 Lek 2,500.00 Shto në shportëShto në shportë

    Masazh shtatëzanie

    Masazh shtatëzanie / Maternity massage  Ky lloj masazhi eshtë një mënyrë e shëndetshme për të zvogëluar stresin dhe për të përmirësuar gjendjen emocionale. Ky masazh normalizon çrregullimet që përjeton femra gjatë shtatzanisë...

    Masazh me kupa

    Masazh me kupa Masazhi me kupa është një metodë për të krijuar një vakum në lëkurën e pacientit për të larguar gjakun e ndenjur dhe limfën e keqe, duke përmirësuar frymëmarrjen...

    Masazh me gurë të ngrohtë

    Masazh me gurë të ngrohtë / Hot stone massage Një masazh me gurë të nxehtë është një lloj terapie masazhi qe përdoret për t'ju ndihmuar të relaksoheni dhe lehtësoni muskujt e tendosur...

    Masazh sportiv

    Masazh sportiv / Sportiv massage Bëhet fjalë për një masazh të thellë muskular, i cili aktivizon dhe tonifikon muskujt tuaj. Ai riaktivizon qarkullimin e gjakut dhe është i përshtatshëm për ata që...