TEKNIKE ME XHEL NE THONJTE E DUARVE - HAND NAILS PAINTING [ APPLYING GEL TECHNIQUE]

Lek 1,500.00

Shërbimi përfshin ,aplikimin e xhelit ndërtues mbi thua natyral .Sherbimi perfshin: Pastrimi i kutikulave vendosja e xhelit, pjekja e tij. Perzgjedhja e ngjyres,ose mbajtja e tij ne color transparente apo akull...

Përshkrimi i Produktit

Shërbimi përfshin ,aplikimin e xhelit ndërtues mbi thua natyral .Sherbimi perfshin: Pastrimi i kutikulave vendosja e xhelit, pjekja e tij. Perzgjedhja e ngjyres,ose mbajtja e tij ne color transparente apo akull sipas deshirave.

Ky sherbim zgjat 1 ore .

 

English:

The service includes the application of the building gel on the natural nail. The service includes: Cleaning the cuticles, applying the gel, baking it. Choosing the color, or keeping it in transparent or ice color as desired.

This service lasts 1 hour.


This service lasts 1 hour .

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.