BackBack

Masazh relax 60 min

Lek 3,500.00 Lek 2,500.00

Masazh relax / Relaxing massage Një masazh relaksues është një trajtim praktik i të gjithë trupit, i cili përdor presion, goditje dhe fërkim të lëkurës tuaj për t'ju ndihmuar të relaksoheni.  ...

Përshkrimi i Produktit

Masazh relax / Relaxing massage

Një masazh relaksues është një trajtim praktik i të gjithë trupit, i cili përdor presion, goditje dhe fërkim të lëkurës tuaj për t'ju ndihmuar të relaksoheni.

 

Një masazh i mirë relaksues heq stresin dhe tensionin e muskujve. Gjithashtu përmirëson qarkullimin e gjakut, kështu që organet dhe lëkura juaj marrin më shumë oksigjen; duke ndihmuar me kullimin limfatik.

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një masazh të plotë të trupit ose masazh të shpinës, ky lloj masazhi terapeutik ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve të shpinës dhe dhimbjeve të qafës

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.